Valentin napi meglepetés II.

Előző cikkünkben már elemeztük, mit szeretnek a hölgyek ajándékba kapni, azonban ezt a listát tovább is bővítenénk olyan ékszerekkel, amelyek egy exkluzív Valentin nap megalapozásához szükséges.

Eljegyzés

Sokak karácsonykor érzik azt, hogy ez az az ünnep, amikor érdemes megkérni a szerelmük kezét, azonban ez mára már annyira általánossá vált, hogy a nők rettegnek attól, hogy ők is beállnak ebbe a sorba. Azonban a Valentin nap még nem olyan gyakori „eljegyzős ünnep”, így érdemes meglepni a szerelmünket ezzel a romantikus ötlettel és a képen látható gyűrűvel.

Ez az eljegyzési gyűrű egy igen kedvelt forma, azonban ez nem az egyetlen fajtája az ilyen típusú gyűrűjeinknek, mégis ez kiemelt figyelemnek örvend a kristályos díszítése miatt.

https://www.trendify.hu/product/klasszikus-kor-alaku-koves-gyuru-kristaly-75/

Kristályos csoda

Ha egy kicsit visszafogottabb ajándékot szeretnénk, mégis olyat, amivel felejthetetlenné tesszük a szerelmesek ünnepét, akkor ezt a karperecet érdemes választani, ami egy teli kristályos darab. Ugyan a hétköznapokban igen kitűnő kiegészítőnk lenne, de ünnepeken, vagy különleges eseményeken bizony a kedvenc ékszerünkként szolgál majd.

https://www.trendify.hu/product/ives-koves-karperec-swarovski-koves/

Bízunk benne, hogy ebből, illetve az első rész bejegyzéséből már sikerül ajándékot választani erre a romantikus napra. Szívből ajánljuk más termékeinket is: https://www.trendify.hu/

 

 

Leave a Comment

Scroll to Top