Valami új, régi, kék és kölcsönkapott

Az esküvői hagyományok szerint az esküvő napján a menyasszonynak viselnie kell valami új, régi, kék és kölcsönkapott kiegészítőt. Milyen kiegészítőket viselhetnek az arák? Lehet a kék árnyalataiból karkötőt, vagy akár teljes ékszer szettek közül is választhatnak a nagy napra.

Minden, ami kék

A kék szín a hűségnek és a tisztaságnak a jelképe. Az ara általában kék szalagos harisnyakötőt visel, de a kék szín számos kiegészítőben megjelenhet, akár hajba valóként, vagy ékszerként.

A Tendify weboldalán többféle színárnyalatban és formában fedezhetünk fel különleges karkötőktől kezdve, az elegáns, teljes ékszer szetteken át a kék köves gyűrűkig valamennyi olyan díszt, ami a menyasszonyhoz illik.  

A képen látható fehér aranyszínű karkötő, Swarovski kövekkel van végigrakva. Ezt a darabot nem csak aqua kékben, de mélykékben is kedvelt a menyasszonyok között.

Megtekinthető és megvásárolható a Tendify oldalán: https://www.trendify.hu/product/swarovski-koves-karkoto-aqua-kek/

„Gyűrűt minden ujjra”

Igaz, hogy két gyűrű már ékesíti a gyűrűsujjakat, de a többi vélhetőleg szabad, tehát van még magányos ujj, amit megkoronázhatunk egy apró köves gyűrűvel. Ezáltal a hagyomány nincs megszegve, sőt olyan kiegészítőt használtunk, ami a mindennapokban is kedvelt darabunk lesz.

A kék köves cikónia köves gyűrű megvásárolható az alábbi linken keresztül: https://www.trendify.hu/product/kerek-koves-ezust-gyuru-kek-7-pandora-stilus/

Tengerkék nyaklánc

Ez a nyaklánc a kék szín különböző árnyalataiban pompázik. A gyűrűit cirkónium kő díszíti, melyek a nap fényében csodásan csillognak majd a dekoltázson. Ehhez a nyaklánchoz egyszerű lesz fülbevalót és karkötőt párosítani, mert formája könnyed, mégis igazán mutatós eleme lesz a nagy napon készült képeken.

A nyakláncról bővebb információt itt talál: https://www.trendify.hu/product/ezust-nyaklanc-szines-gyurukkel-pandora-stilus/

Teljes összhangban a kékséggel

A fehér menyasszonyi ruhához nem csak az ezüst ékszer illik. A kék színt, tehát be lehet csempészni a teljes nyaklánc-fülbevaló szettbe. Ezáltal nem kell azon aggódni, hogy a színek nem mutatnak jól együtt, hiszen mind a forma, mind a szín megegyezik majd, ezáltal teljes összhangba kerülnek az ékszerek.

A képen látható négyzet alakú, ródiummal bevont nyaklánc és fülbevaló kétféle kék színben kapható.

https://www.trendify.hu/product/negyzet-alaku-ekszer-szett-zafir/

A következő Swarovski kristályos gyöngyös nyaklánc és fülbevaló olyan aráknak ajánlott, akik szeretnének szolid és kifinomult kiegészítőkkel az oltár elé állni.

https://www.trendify.hu/product/gyongyos-nyaklanc-es-fulbevalo-szett-swarovski-kristallyal-kek/

Tengerparti esküvőre

Mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vízparti, vagy a tengerparti esküvők. Míg a dekoratőrök a vízszínnel megfelelő csokrot és asztaldíszt állítják össze, addig a menyasszony kipróbálhat egy játékos, kristálykarkötőt, mely akár a bokáját is díszítheti, ami a lágy esésű ruha alatt biztos megcsillan majd.

A karkötő lazuliból készült, aminek jótékony hatása megakadályozza a hajhullást. Torokprobléma, gyulladás, vagy rekedség ellen is érdemes lazuritot használni.

https://www.trendify.hu/product/meditacios-karkoto-lapisz-lazuli/

 

Leave a Comment

Scroll to Top