Őszi színek

A hosszú nyár után, most beköszöntött az ősz, amit valamennyien nem kedvelünk, mert elkezdődik az iskola, rövidülnek a nappalok, kiszámíthatatlanná válik az időjárás és a lelkünkben egy szomorkásabb időszak veszi kezdetét. Pedig az ősz igazán gazdag évszak; ekkor költötték a legtöbb verset, a szőlészek készítik a jobbnál-jobb borokat, a divatban pedig megjelennek a vakmerő színek, mint a mustársárga, mélyzöld, bíbor és a föld színek  árnyalata. Pont ezért érdemes feldobni az ékszerkészletet is, hogy az otthoni dekoráció mellé, a ruhatárunkhoz is illjenek a kiegészítőink.

Érdemes tehát olyan kiegészítőt választani, amely illik a 2020-as őszi divat színeihez. Tehát érdemes a barna, zöld, bordó-bíbor, sárga árnyalatai közül választani egy-egy darabot. Ehhez az Ékszerkirály az alábbi ékszereket ajánlja:

Achát karkötő

A 10 mm-es achát gyöngyből készült karkötő mind színében, mind pedig jótékony hatásával előnyünkre válik az őszi, kirándulással teli időszakban, ugyanis az achát gyöngy a légzési és asztmás problémákra is remek gyógyír. Ezen felül enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, sőt javítja a látást. Amennyiben migrénes fejfájással küzdünk, érdemes sok achát gyöngyöt a közelben tudni, mert hatékonyan segít ebben is.

Ez a karkötő egyszerű darab, de annál mutatósabb egy drapp, barna, vagy fekete ruhához.

https://www.trendify.hu/product/achat-karkoto/

Kör alakú fülbevaló

Ez a divatos megjelenésű, rozsdamentes acélból és cinkötvözetből készült kisméretű (5 cm) zöld színű fülbevaló Swarovski kristállyal készült, hogy a legborongósabb napon is kitűnhessünk a tömegből, hála a gyönyörű csillogásának.

https://www.trendify.hu/product/kor-alaku-fulbevalo-peridot-swarovski-koves/

Bölcs bagoly szimbólum

Az ősz legismertebb szimbóluma az elmúlás, vagyis a halál közelsége. Ez először elkeserítően hangzik, de ha belegondolunk, az öregedésben van szép meglátás is: idővel bölcsebbé válunk. Az állatok világában a bölcsesség szimbóluma pedig a bagoly.

A Swarovski kristályos, arany fogatos nyaklánc abszolút illik majd az őszi kollekciónkba, több okból is: barna színű kristállyal kirakott, a bagoly az erdő állata, ősszel pedig az erdő színjátéka a legszebb látvány, amikor a levelek átszíneződését csodálhatjuk.

https://www.trendify.hu/product/bagoly-medalos-nyaklanc-brown-swarovski-koves/

Vörös kristály

A képen látható vöröses kristályú, ezüst színbe foglalt kerek fülbevaló, olyan fényes, mint a fentebb említett zöld párja, azonban ez a darab abból a szempontból különleges, hogy elegáns alkalmakkor is érdemes az öltözékünkhöz próbálni, mert csakugyan tüzes megjelenést sugároz majd a viselőjéről.

https://www.trendify.hu/product/kerek-koves-fulbevalo-vilagos-sziam-swarovski-koves/

Leave a Comment

Scroll to Top