Divatban a klasszikus

2021-ben továbbra is hódít a visszafogott, klasszikus darab, legalábbis ami a gyűrűket illeti biztosan így van. A Trentify-on több olyan gyűrűt is kínálunk, amely a mindennapi viseletben tökéletes társunk lesz.

  1. Ezüst fonat

Az újdonságaink között szerepel az ezüst fonatból álló gyűrűnk, amely a modell alapján is láthatóan gyönyörű, letisztult típusa ennek a mindennapi kollekciónak.

  1. Gyöngyös gyűrű

Kissé eltér az előző gyűrűtől, de még mindig maradtunk az egyszerűbb vonalaknál. Ez a kiegészítő például búzakalász formában lett előállítva és a tetejét egy gyöngy díszíti. Szerintünk ez pont elkell erre a szépségre. Mit gondolsz?

  1. Csöppnyi kékség

A képen látható, szintén ezüst gyűrűt megspékeltük egy kis kék kővel, annak érdekében, hogy ez is kissé kitűnjön a többi közül. De ez nem minden, hiszen ez egy valódi cirkóniumkristállyal van díszítve, ehhez képest pedig az ára nagyon kedvező.

Amennyiben hasonló szépségeket keresel, ne csak a kategóriák között keresgélj, hanem nézz szét az ékszer újdonságaink között is, hiszen folyamatosan hozzuk a szebbnél szebb ékszereket, azért, hogy mindenki számára megadjuk azt, amire vágyik, legyen szó idősről-fiatalról, házasulandóról, vagy épp hajadonról, férfiről és természetesen nőről. Válaszd az újat, válassz minket: https://www.trendify.hu/

 

Leave a Comment

Scroll to Top