A legszebb ajándék

Az ékszer, – állításunk szerint – a legszebb ajándék egy nőnek, hiszen ékszerből soha nem elég. Azonban nem mindegy, hogy ezt mibe csomagoljuk bele, miben tároljuk. A történelem folyamán ezeket a drágakövekkel ellátott szépségeket mindig ékszerdobozban tartották, ez okból gyártottunk mi is kifinomult csomagolásokat és dobozokat.

A legfontosabb feladata ennek a doboznak az, hogy az átadáskor legyen egy pontos helye az ékszernek, illetve még azt is ide sorolnánk, hogy a későbbiekben ne kallódjon el az ékszer. Ezért láthatunk több otthonban, ékszerdobozban tartott fülbevalókat, nyaklánc rengeteget, vagy akár órákat. Ez tökéletes helyet szolgál akár több kiegészítőnek is.

A praktikussága mellet, óvják az ékszert a sérüléstől, a karcoktól és a szennyeződésektől, ami egy valódi aranynál és ezüstnél kifejezetten nagy előny. De szennyeződések az opálnak, jádénak vagy ametisztnek, és persze a belőlük készült ékszereknek is kifejezetten árt.

A Trendify-on nemcsak ékszerdobozokat, vagy eljegyzési gyűrűhöz tartozó bársonydobozokat kínálunk, hanem díszzacskókat is, hiszen próbálunk mindenkinek a tetszését és ízlését elnyerni a választékkal.

Formájukat tekintve, van a hagyományos, téglalap/négyzetes, szív alakú, amibe belefér egy kisebb fülbevaló, vagy jegygyűrű, illetve a hosszúkás, nyaklánc tartó. Különleges szín vagy bársony, vagy még egy kis masni is fedheti a felületét a fentebb említett dobozokat.

Válassz nálunk ékszert és hozzá tartozó ékszerdobozt/díszzacskót, hogy teljes legyen az ajándék: https://www.trendify.hu/?s=%C3%A9kszerdoboz

 

Leave a Comment

Scroll to Top