3+1 tipp hogyan válassz karikagyűrűt

Ősidők óta a férfi és a nő közötti szövetséget jelképezi a karikagyűrű. Ezzel fejezzük ki az egymás iránt érzett szerelmet, hűséget és az összetartozást.

A karikagyűrű jelentése az örökkévalóságot, valamint a Napot és a holdat szimbolizálja. A formája a soha el nem múlást, vagyis az örök szerelmet fejezi ki.

  1. Miből készüljön?

Az első és talán legfontosabb kérdés, hogy mit, milyen színt, „anyagot” vagy formát szeretnénk az ujjunkon látni?

A nemesfémet több ezer éve használják ékszer készítéshez, mivel ellenáll a nedves levegő oxidáló hatásának. (Vagyis elég tartós, ahhoz, hogy átélje a házas évek legszebb 50 évét.) Előnye, hogy nem kopik, nem színeződik el és fémallergiások is viselhetik!

Az ékszerkirály weboldalán számos nemesacél karikagyűrű közül választhatunk. Illetve nem csak a színt (sárga, arany, ezüst), hanem a díszítést is érdemes szemügyre venni.

https://www.trendify.hu/product/noi-jegygyuru-karikagyuru-rozsdamentes-acel-aranyszinu-8-as-meret-3/

Manapság egyre népszerűbb az ezüst karikagyűrű. Ennek oka a szép fehér fénye és az állandó „ezüst divat” lehet, melyet a további ékszereink között is megtalálunk. Azonban az ezüst néhány év alatt kophat, sőt deformálódhat is. Ezért javasoljuk, hogy nemesacélból készült gyűrűt válassz, mely lehet ezüst és aranyszínű is.

https://www.trendify.hu/product/noi-jegygyuru-karikagyuru-rozsdamentes-acel-ezustszinu-8-as-meret-5/

Az aranyszínű karikagyűrű azonban még mindig a legnépszerűbb a jegyespárok körében. Fontos tudni, hogy a különböző színárnyalatok, mint az arany, sárga, rosé nem befolyásolják a minőséget, csak lehetőséget adnak arra, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot.

https://www.trendify.hu/product/noi-jegygyuru-karikagyuru-vekony-csikkal-rozsdamentes-acel-rozsaszin-arany-7-es-meret/

  1. Díszes vagy natúr?

Igen, ma már nagy dilemmát okoz, hogy a hagyományoknak híven járjunk-e el és maradjunk az egyszerű felületű karikagyűrűnél, vagy rugaszkodjunk el és bízzuk a fantáziánkra. Vannak párok, akik szeretik társítani a két színt, (lásd a linkben) például a kedvelt aranyat egy kis ezüsttel ötvözik, így akár ezüst, akár arany alapot választunk ékszerként, mind egyezni fog a karikagyűrűnk színével.

https://www.trendify.hu/product/noi-jegygyuru-karikagyuru-rozsdamentes-acel-aranyszinu-7-es-meret-2/

  1. Egyforma/különböző?

Szintén fontos kérdés, hogy egyforma legyen a gyűrűnk, vagy lehet eltérőbb, hölgyeknek strasszos, vagy egyenesen más színű. Van, hogy teljesen eltér a gyűrű design a párunkétól, mert más az ízlésünk, és csak az lesz közös pont, hogy a jobb kezünk gyűrűs ujján hordjuk az egymáshoz tartozás jelképét.

https://www.trendify.hu/product/noi-jegygyuru-karikagyuru-koronas-rozsdamentes-acel-arany-9-es-meret/

+1 tipp: Milyen árkategóriában válassz?

A karikagyűrűk anyagukban és díszítésükben is eltérő árakkal vannak ellátva, azonban az Ékszerkirály weboldalán egyvalami közös az árban: ROPPANT KEDVEZŐ!

Tudjuk, hogy az esküvő igen költséges, mi azonban ezzel próbálunk anyagi segítséget nyújtani a jegyespárnak.

Kedvező áru, és egyedi karikagyűrűk: https://www.trendify.hu/product-category/ekszer/karikagyuru/

Leave a Comment

Scroll to Top